Creatief & Technisch Virtueel Assistent

Virtueel Assistent Fiva support

creatief & Technisch Virtueel Assistent

Let’s work smarter, not harder.

Als jij je wilt concentreren op de kernactiviteiten en je bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, is het inhuren van mij als creatief & technisch virtueel assistent een slimme keuze. Door taken uit te besteden aan mij, kun jij je tijd beter besteden en meer bereiken met minder moeite. Kortom, met mij als virtueel assistent kun je slimmer werken, niet harder.

Bespaar tijd

Door gebruik te maken van mijn diensten, hoef je je niet te verdiepen in de materie, maar neem ik de lastige dingen uit handen! Hiermee kan je tijd besparen die je aan andere werkzaamheden kan besteden.

Verhoogde productiviteit

Door mij in te schakelen als Virtueel Assistent kan je jezelf focussen op de taken die met bedrijfsgroei en productiviteit te maken hebben, ik doe de rest!

Kosten Besparen

Door met mij samen te werken betaal je alleen voor de tijd die nodig is voor de uitgevoerde taak. Goedkoper dan een fulltime medewerker.

Hoe kan ik helpen?

Ik kan jou helpen door werk uit handen te nemen, de taken die ik kan oppakken zijn heel divers. Mijn voorkeur ligt bij het maken en onderhouden van websites, het ontwerpen van visuals of andere projecten in Canva en videobewerking en het maken van geanimeerde GIF-jes voor social Media. Wil jij dat ik andere taken voor je kan opnemen? Neem gerust contact op!  We kunnen hiervoor altijd mogelijkheden bespreken.

Websites

Webdesign

Website onderhoud

Basis SEO

*

Canva

E-Books maken

Social Media Templates maken

E-mail Templates maken

Visuals maken

*

Content & Ontwerp

Geanimeerde GIF’s

Videobewerking

Huisstijl

Intro’s maken

*

Bespaar tijd, geld & stress met een virtueel assistent

10 Redenen om een Virtueel Assistent in te schakelen

  • Tijd besparen
  • Kosten besparen
  • Flexibiliteit
  • Expertise
  • Toegankelijkheid
  • Efficiëntie
  • Vermindering van stress
  • Groei ondersteunen
  • Verhoogde productiviteit
  • Persoonlijke assistentie

Let’s Chat

Wil je vrijblijvend met mij in contact komen of een vraag stellen? Laat dan hieronder je bericht achter

13 + 3 =

Telefoon

06-27092640

©Fabienne Roeleveld 2023 Fiva Support