Diensten

Als ondernemer weet je dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom begrijp ik dat je unieke behoeften hebt die specifiek zijn voor jouw bedrijf. Ik ben hier om je te helpen bij het creëren van een gepersonaliseerd plan dat is afgestemd op jouw individuele doelen en behoeften. Door mijn uitgebreide ervaring en expertise kan ik je ondersteunen en bepalen waar ik je het beste kan helpen. Laten we samenwerken en jouw onderneming naar nieuwe hoogten brengen!

Als ervaren websitebouwer kan ik jou veel werk uit handen nemen. Met mijn jarenlange expertise in HTML en WordPress, met name het Divi-thema, ben ik de aangewezen persoon om jouw website te bouwen. Wil jij een ander thema gebruiken? Dan kunnen we dit altijd bespreken.

Naast website-ontwikkeling, heb ik ook uitgebreide ervaring met het bewerken van filmpjes en het werken met Canva.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een aantrekkelijke website, het optimaliseren van je online vindbaarheid of het creëren van aantrekkelijke visuele content, ik sta voor je klaar om je te helpen groeien en succesvol te zijn online.

Iets anders?

Heb je een klus die niet in mijn dienstenpakket staat? Geen zorgen! Ik ben altijd bereid om samen te kijken naar de mogelijkheden en te ontdekken hoe ik je het beste kan helpen. Of het nu gaat om een ​​uniek project of een specifieke taak waar je hulp bij nodig hebt, mijn uitgebreide ervaring en expertise stellen me in staat om snel te schakelen en je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Neem vandaag nog contact met me op en laten we bespreken hoe ik je kan helpen bij het realiseren van jouw visie.

Websites

Webdesign

Website onderhoud

Basis SEO

*

Canva

E-Books maken

Social Media Templates maken

E-mail Templates maken

Visuals maken

*

Content & Ontwerp

Geanimeerde GIF’s

Videobewerking

Huisstijl

Intro’s maken

*