Mijn Missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers in de dierenbranche en reiswereld en creatieve makers te helpen om beter online zichtbaar te worden. Ik weet als geen ander hoe het is om in deze wereld jezelf te moeten onderscheiden en dat het hiervoor belangrijk is om online zichtbaar te zijn. Jouw website kan hier heel goed aan bijdragen! Ik wil dan ook dat jouw website voor jou gaat werken door meer klanten aan te trekken.

Van een toeristische opleiding naar WordPress Expert

Mijn grote passie voor dieren, reizen en creeeren heb ik altijd al gehad. Om deze reden ben Management Toerisme gaan studeren en in de reiswereld terecht gekomen. Een geweldige branche, maar ik ben doorgegroeid en uiteindelijk in de financiele en salaris software terecht gekomen. Naast mijn baan heb ik 17 jaar lang lesgegeven en de back-office gevoerd van onze hondenschool. Ik wilde alleen iets met mijn creativiteit gaan doen. Al van jongs af aan ben ik enorm creatief: er zat iets in mijn hoofd wat ik voor me zag als ontwerp, daar wilde ik dan ook iets van maken! Paracord, haken, breien, naaien, tekenen en zo is er nog een hele rij wat ik graag doe! En… er komt altijd iets moois uit! Dit heb ik ook digitaal! Ik maak in mijn gedachten een visualisatie van een website en deze wil ik gaan bouwen! Hier begon het idee om dan toch als webdesigner aan de slag te gaan! Maar dan wel voor de branches waar ik een passie voor heb en veel vanaf weet!

Mensen helpen is namelijk een andere passie van mij (helpen met het uitzoeken van bijzondere reizen, helpen met problemen in de software, helpen met het opvoeden van honden) Dit is de rode draad in mijn leven. En Hoe geweldig is het dat ik jou nu kan helpen door beter online zichtbaar te worden!

Authenticiteit

Ik ontwerp unieke en persoonlijke websites die passen bij het doel dat jij voor ogen hebt. Ik wil hier graag mijn creativiteit en persoonlijke noot in meegeven.

Transparant

Ik werk transparant en zonder geheimen. Ik leg graag uit waarom ik iets doe of hoe ik iets doe. Hiervoor streef ik ernaar om jou na afloop uitleg te geven, zodat je kleine aanpassingen zelf kunt doen.

Gedreven

Ik ben niet alleen gedreven om jouw website goed af te kunnen leveren, maar ook om te ontwikkelen in de dynamische wereld van webdesign.

Nieuwschierig & innovatief

Ik ontdek heel graag alles wat mogelijk is in de wondere wereld van het webdesignvak, ook als je iets wilt wat ik niet eerder heb gedaan, ga ik op zoek naar de oplossing om dit voor elkaar te kunnen krijgen.

Over mij

Hoi ondernemers! Ik ben Fabiënne en ik ben een creatieve Virtueel Assistent met een passie voor honden. Ik ben altijd vrolijk, positief en gezellig ingesteld. Ik ben geboren in 1983 in het mooie Westland en voor de liefde verhuisd naar Kudelstaart. Ik woon hier samen met mijn vriend Dave, twee cadeau-pubers, een hond en twee katten.

Ik werk vanuit mijn thuiskantoor met garden-view. Hier geniet ik van de zon en ons weidse uitzicht terwijl ik werk. Ik kan me geen betere werkplek voorstellen!

Een aantal jaar geleden besloot ik voor mezelf te beginnen, maar ik wist niet precies wat ik wilde doen. Ik vind namelijk veel dingen leuk! Maar toen kwam het beroep van Virtueel Assistent op mijn pad en wist ik dat dit was waar ik blij van werd. Ik kan nu mensen helpen met werkzaamheden die ik leuk vind en waar ik energie van krijg! Zo ben ik eigenaar geworden van Fiva Support. Fiva Support richt zich voornamelijk op webdesign, want dat is waar ik me al vanaf mn tienertijd mee bezig houd en mijn passie ligt!

Ik heb een HBO-studie Management Toerisme gevolgd en heb jarenlang in het toerisme gewerkt bij grote touroperators. Daarna ben ik in het administratievak gerold en heb ik me verdiept in zowel de financiële administratie als salarisadministraties. Ook heb ik 17 jaar lesgegeven bij onze eigen hondenschool en de website hiervoor bijgehouden.

Tijdens mijn studie heb ik veel cursussen en workshops gevolgd voor foto- en videobewerking en het maken van websites, waar mijn passie ligt. Als Webdesigner kan ik deze vaardigheden goed gebruiken. Ik ben enthousiast om anderen te helpen en met mijn passie voor honden kan ik ook in die sector ondersteuning bieden.

Wil jij weten hoe ik jou kan helpen? Kijk dan eens bij mijn diensten die ik aanbied.

 

Leuke weetjes over mij:

Over mij en Sanyu
Weetjes over mij

Veelzijdig he?

Maar als je NOG meer wilt weten over mij, neem dan contact met me op!