Goedkope Website laten Maken

Wil jij een goedkope laten website maken, maar heb je geen idee hoe je dit moet doen?

Ben jij een startende ondernemer? Of heb je niet teveel budget om een goede website te maken? Neem eens een kijkje in mijn aanbod om een goedkope website te maken dmv een template.

Beperkte tijd voor €119,-
*Bij aanschaf ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden

Waarom een website sjabloon?

Kies uit een verscheidenheid aan sjablonen en stijlen die passen bij je merkidentiteit. Of je nu een strak en modern ontwerp wilt of een speelse uitstraling, wij hebben de juiste optie voor jou.

Neem vandaag nog de controle over je online aanwezigheid met onze goedkope website-oplossing. Ongeacht je ervaringsniveau, onze service en ondersteuning zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt. Creëer een professionele one-page website die indruk maakt op je bezoekers en je merk versterkt. Start nu en ontdek de mogelijkheden!

Maak een professionele website zonder veel geld uit te hoeven geven! Met onze kant-en-klare one-page websites bieden we een betaalbare oplossing voor het maken van goedkope websites. Pas de inhoud van je website eenvoudig aan met onze gebruiksvriendelijke interface, zelfs zonder technische kennis. Bespaar tijd en geld terwijl je een professionele online aanwezigheid creëert.

Onze one-page websites zijn overzichtelijk en bieden een effectieve manier om je boodschap over te brengen. Bezoekers vinden direct de benodigde informatie, waardoor de gebruikerservaring verbetert en de kans op afhaken afneemt.

Creëer een professionele online aanwezigheid zonder je budget te overschrijden. Met onze kant-en-klare one-page websites kun je eenvoudig een website maken die indruk maakt op je bezoekers. Bespaar tijd, geld en moeite terwijl je jouw unieke boodschap overbrengt. Neem vandaag nog de controle over je online succes en laat je merk stralen!

Voordelen

^

Divi-thema

Een betrouwbaar thema en makkelijk uit te breiden in de toekomst.

^

Navigatie

Geen knoppen, dus lekker scrollen

^

Onderhoud

Minder werk voor onderhoud, omdat er minder inhoud en plugins nodig zijn.

^

Focus

Bereikt direct het doel, doordat er niet teveel content op staat.

^

Responsive Ready Design

Eenvoudige opbouw dus goed responsive voor computer en mobiele apparaten.

^

Prijs

Goedkoper dan een uitgebreidere website, omdat er geen pagina’s zijn en hiermee minder technische features.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pagina

mogelijkheden

1 Pagina, maar ontelbare mogelijkheden door het responsive design en de aanpasbare kleuren, lettertypen en afbeeldingen. Hierdoor is deze website volledig aan te passen naar eigen inzichten. Daarnaast blijft met het Divi-thema de website goed onderhouden na het bijwerken en is dit thema eenvoudig aan te passen, ook als je niet veel verstand hebt van het bouwen en onderhouden van websites. Je kan het altijd zelf doen! Dat is dan ook de reden dat je een goedkope website wil laten maken! Anders kan ik altijd nog hulp bieden!

 

Heel praktisch om op deze wijze te werken.

Anoniem

Fijne en veilige samenwerking

Virgini 

Fijne communicatie en vriendelijke behandeling

Bert

Over de webdesigner.

Virtueel Assistent Fiva support

Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van websites, maak ik graag een gave one-page voor je! 

Wanneer je een ander idee hebt of alsnog een uitgebreidere website wil laten maken, is dit ook mogelijk! Hiervoor kun je contact opnemen met mij via onderstaand contactformulier.

Ik hoop mijn expertise met je te kunnen delen en voor jou een goedkope website te kunnen verzorgen! 

Let’s work smarter, not harder!

 

Fabiënne

Wil jij mij nog iets vragen? Stel hem dan gerust hier onder.

6 + 1 =

Andere templates

Life

Building With Divi

Ethics of Art

On a Design Race